Hotel Calella de Palafrugell

/ |
     

Descobriu l’entorn al vostre ritme

L’Hotel Calella de Palafrugell està situat en una de les zones amb més encant del Mediterrani. Però preferim que ho descobriu amb els vostres propis ulls i al vostre ritme. Per això posem al vostre abast activitats exclusives per fer a peu o en bicicleta que us permetran conèixer sorprenents pobles medievals, platges i cales d’una bellesa indescriptible i una gent amable i propera.

Rutes de senderisme amb GPS

Si us agrada caminar, hem dissenyat dues rutes de senderisme de 12 i 14 quilòmetres respectivament. Parteixen de l’hotel i transiten per alguns dels llocs més bonics de la Costa Brava. Podreu seguir-les còmodament amb el telèfon mòbil o amb el GPS que tenim a la vostra disposició (segons disponibilitat). També us donarem uns mapes fets per nosaltres i un roadbook amb totes les indicacions. Tornada amb taxi opcional.

Per més informació contactar directament

Descobreix la Costa Brava amb bici

Les dues rutes en bicicleta són circulars, amb origen i final a l’hotel. En una ruta visitareu els increïbles pobles medievals de Pals i Peratallada, i en l’altra descobrireu les platges que envolten l’animada ciutat de Palamós. Les dues rutes, de 30 i 40 quilòmetres, es poden escurçar si aneu acompanyats de criatures. Us podem llogar les bicicletes, normals o elèctriques, i els GPS amb totes les indicacions que us hem preparat.

Per més informació contactar directament

Camins de la Costa Brava


Si voleu fer una ruta més llarga i de més dies també us oferim una activitat de Trek and Ride. És un paquet per fer rutes de trekking o de bicicleta que us portaran molt més lluny i que requereixen una mica de preparació física. Us podem fer les reserves i, a més, a l’hotel disposem d’aparcament per les bicicletes, d’un espai per netejar-les i d’assecadora per la roba de les persones que les fan.

Per més informació contactar directament