Hotel Calella de Palafrugell

/ |
     

El sabor de les coses autèntiques

El nostre bar obre fins a les 22.00 amb una carta senzilla i de qualitat, on hi trobareu tapes i plats més elaborats, per poder sopar tranquil·lament a l’hotel. Tot acompanyat, per descomptat, d’una cervesa ben freda o d’una copa de vi del país.

Per l’esmorzar trobareu un bufet amb una gran varietat dels millors formatges i embotits de la zona, que podreu acompanyar amb iogurts artesans, llet ecològica, i sucs i fruita naturals. Una oferta de productes ecològics i de proximitat que podreu degustar fins a les 11.00 h.
A més, podeu acompanyar aquests productes amb la proteïna d’un ou de gallines criades en llibertat. I per descomptat, us el cuinarem al moment i exactament al vostre gust.

Fora de l’hora d’esmorzar i del sopar, el nostre bar es torna en l’Honesty Bar: agafa ara i paga després. Com el seu nom indica, tenim plena confiança en els nostres clients, que tenen la llibertat de fer-se un cafè o prendre una cervesa ben freda, sense passar per recepció. L’únic que us demanem, és que pagueu les consumicions abans de marxar!

PROXIMIDADICONO-01

PRODUCTE
DE PROXIMITAT

BEERICONO-01

CERVESES
LOCALS

PLATILLOSICONO-01

TAPES I
PLATILLOS

    Contacta amb nosaltres