Hotel Calella de Palafrugell

/ |

Hola, benvinguts
a un hotel amb ànima

Un hotel com al que a nosaltres ens agradaria anar i en el lloc en el qual ens agrada estar. Així de senzill i així de difícil és el repte que ens hem marcat.Tracte molt personal, productes de qualitat i de proximitat, compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient… La llista d’elements essencials a la nostra oferta de serveis és innegociable.

Per què resumeix la nostra manera de fer, de pensar i de sentir. I quan un fa el que sent és impossible que s’equivoqui.A més, afegim a aquesta fórmula la nostra experiència en el sector turístic i el nostre coneixement i estima absoluta per aquesta zona de la Costa Brava. El resultat és un hotel amb ànima i extraordinàriament personal, construït a parts iguals des de l’experiència i la il·lusió.


Si esteu pensant a passar uns dies màgics a la Costa Brava serà un privilegi poder acollir-vos.

0
HABITACIONS -
LLITS KING SIZE
0
HABITACIÓ
ADAPTADA
0
TERRASSES AMB
VISTES AL MAR
0
LOUNGE
BAR
esmorzar flexible nosaltres

Esmorzar flexible

de 8:30 am a 11:30 am

lounge bar nosaltres

Lounge Bar

amb room service 8:30 am a 9 pm

masatges nosaltres

Relax i massatges

demana la teva cita a recepció

bici-01

Reserva d’activitats

Si voleu descobrir l’increïble entorn de Calella de Palafrugell, nosaltres ens en fem càrrec. Us gestionarem les reserves d’activitats com senderisme, rutes en bici o paddle surf.

desayuno-01

Esmorzar fins a les 11.30h

A Calella de Palafrugell les nits s’allarguen molt. Ho sabem. I per això us oferim la possibilitat d’esmorzar fins a les 11.30 h, molt més tard que en qualsevol altre hotel.

masaje-01

Massatge a l’hotel

Veniu estressats? Ho resoldrem. Tenim servei de massatges al mateix hotel. Només us demanem que feu la reserva prèvia per tenir-ho tot a punt quan vulgueu.

eco-01

Hotel Eco-Friendly

Utilitzem energia solar, apostem per productes ecològics i limitem al màxim els productes d’un sol ús. Són alguns exemples del nostre compromís amb el medi ambient.

Contacta amb nosaltres